Sony Xperia Z serija

Unatoč nekim najavama kako bi Sony Xperia Z4 trebala biti predstavljena uoči ili tijekom Mobile World Congressa 2015 koji je zakazan za početak ožujka, izgleda da je Sony odlučio odgoditi izlazak ovog uređaja.

Prema tvrdnjama Xperiabloga, koji je do sada bio vrlo točan u prognozama izlaska novih Sony Xperia pametnih telefona, Sony Xperia Z4 je odustao od predstavljanja dva modela iz Z serije godišnje, već će počevši od ove godine iz Xperia Z serije biti predstavljen samo jedan uređaj godišnje.

Prošle godine su tako predstavljeni Sony Xperia Z2 u ožujku za vrijeme prošlogodišnjeg MWC 2014 sajma i Xperia Z3 u rujnu za vrijeme IFA 2014 sajma. Isti slučaj je bio i sa Xperia Z i Z1 modelima koji su predstavljeni u 2013, u razmaku od nekoliko mjeseci.

Međutim, Sony Xperia Z4 bi mogla biti predstavljena tek na ljeto 2015 s obzirom da tvrtka je i ovako najavila rezanja u broju novih modela za ovu godinu s obzirom na loše rezultate prodaje u prethodnih nekoliko mjeseci. Na ovaj način će se omogućiti i da aktualni flagship model Z3 „zaživi“.

S obzirom da je MWC 2015 na rasporedu za 30-ak dana, a do današnjeg dana nisu izašle nikakve „leak“ fotografije uređaja, informacija o odgodi bi mogla biti točna.

Istovremeno iz LG-ja su potvrdili kako LG G4 također neće biti predstavljen za vrijeme MWC 2015, a ta odluka čelnih ljudi iz tvrtke i ne čudi, s obzirom da je potvrđeno kako će Galaxy S5 i HTC One M9 svoju premijeru imati upravo na ovom sajmu i većina pažnje će biti usmjerena upravo na ove modele.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here