O nama

Vidi više je jedno od najpopularnijih odredišta za sve ljubitelje tehnologije i računalnih igara. Ovdje možete pronaći najnovije vijesti, recenzije i zanimljivosti iz svijeta softvera, hardvera, igara za PC i konzole, pametnih telefona, mobilnih aplikacija te društvenih mreža.
Nastojimo vam pružiti sve potrebne informacije o najnovijim tehnološkim trendovima i dostignućima. Bilo da tražite informacije o najnovijem softveru, poput operativnih sustava i produktivnih alata, ili želite saznati sve o najnovijim komponentama i uređajima za vaše računalo, Vidi više je tu da vas informira i inspirira.

Naš fokus se također proširuje na područje pametnih telefona i mobilnih aplikacija. Pratimo najnovije modele mobilnih uređaja, njihove karakteristike i performanse, te vam donosimo recenzije i preporuke kako biste donijeli najbolji izbor pri kupnji novog pametnog telefona. Također, istražujemo raznolik svijet mobilnih aplikacija kako bismo vam preporučili najkorisnije i najzanimljivije aplikacije za vaše potrebe.
Vidi više nije samo mjesto za informacije – mi također pridajemo važnost zajednici. Naša stranica je otvorena za komentare, pitanja i rasprave. Ohrabrujemo vas da sudjelujete i podijelite svoje misli s nama i ostalim posjetiteljima. Vaša interakcija s nama čini nas živima i omogućuje nam da pružimo još bolje i relevantnije sadržaje.

Od našeg pokretanja 2012. godine, objavili smo preko 1700 članaka i kontinuirano pratimo najnovije događaje i inovacije. Zadovoljstvo nam je što nas svakodnevno prati nekoliko stotina posjetitelja, koji nam pružaju poticaj da nastavimo s radom i istraživanjem tehnološkog svijeta.

Hvala vam što ste dio Vidi više zajednice! Nastavite nas pratiti kako biste ostali u toku s najnovijim vijestima, recenzijama i zanimljivostima iz tehnološkog svijeta.

Ukoliko želite da napišemo recenziju ili članak o vašem uređaju, aplikaciji ili softveru možete molimo da nas kontaktirate.

Izrada: Insieme web rješenja 

Urednik:
Saša Urličić