Sony Xperia L1 dizajn

Najnoviji pametni telefon u Sony Xperia obitelji je onaj pod oznakom L1, koji je danas službeno predstavljen. Sony se sve više koristi MediaTekove čipove, pa tako Xperia L1 dolazi s MediaTek MT6737T čipom koji je nešto slabiji od Snapdragona 410.

I po ostatku hardvera ovaj telefon ne spada u sam vrh Android telefona, no za pretpostaviti je da bi cijena trebala biti u skladu s tehničkim specifikacijama.

5.5“ zaslon ima HD rezoluciju 720 x 1280 px, odnosno gustoću piksela od 267 PPI. MediaTek MT6737T chipset sadrži Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 procesor i Mali-T720MP2 grafiku.

Ima 2 GB radne i 16 GB interne memorije koja je proširiva putem SD kartica maksimalnog kapaciteta od 256 GB pa ne morate brinuti za pohranu svojih slika, filmova ili glazbe.

Na stražnjem dijelu ćete naći 13 MP kameru (f/2.2), dok ćete na prednjem dijelu telefona naći 5 MP kameru istog otvora blende. Operativni sustav je Android 7.0 Nougat.

Kapacitet baterije nije mnogo velik  – 2,620 mAh, no STAMINA način rada bi trebao pomoći u situacijama kada u blizini nemate punjač. Po dizajnu Sony Xperia L1 se ne razlikuje previše od ostalih telefona ovog proizvođača.

Cijena još nije poznata, no zato je poznato da će uređaj biti raspoloživ na većini svjetskih tržišta uključujući i europsko idućeg mjeseca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here