Canava photo editor početna stranica

Canva photo editor je online aplikacija za jednostavno uređivanje fotografija. Aplikacija je besplatna za korištenje i možete je naći na ovom linku.

Samo korištenje je vrlo jednostavno, dovoljno je s računala učitati fotografiju koju želite urediti i zabava može početi. Na vrhu se nalazi izbornik s glavnim alatima Canva photo editora – alat za dodavanje filtra kakve imamo na Instagramu, alat za podešavanje svjetline, zasićenja i kontrasta. Tu su još i  alat za izrezivanje, alat za namještanje veličine fotografije, alat za rotiranje i na kraju alat za horizontalno ili vertikalno okretanje fotografije (flip).

Canava photo editor filteri za fotografije

Ova aplikacija je vrlo slična Fotor i Pixlr online alatima za uređivanje slika, no korištenje je čak i jednostavnije. Primjerice za dodavanje filtra, dovoljno je odabrati jedan od 15-ak ponuđenih i klikom miša dodamo filter na fotografiju. Na kraju putem opcije Download preuzmemo uređenu sliku na računalo.

Dakle, od Canva photo editora ne očekujte čuda, no ako vam je potrebno na brzinu odrezati dio fotografije, dodati foto filter ili promijeniti veličinu ova aplikacija bi vam mogla pomoći.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here