Photomator za iOS i MacOS

Photomator do nedavno znan i kao Pixelmator je aplikacija za uređivanje fotografija na iPhone i iPad uređajima, a od sada je dostupna i za Mac računala. Radi se o jednom svestranom alatu koji može foto entuzijastima pomoći da oplemene svoje fotografije i podigne ih na novu razinu. Ima bogatu kolekciju alata i efekata za poboljšanje slika, popravljanje boja, uklanjanje neželjenih elemenata i stvaranje umjetničkih efekata.

Ova aplikacija sadrži brojne alate za poboljšavanje i retuširanje vaših fotografija. Aplikacija se može povezati s vašom Foto aplikacijom na iOS i MAC OS uređajima tako da se sve izmjene sinkroniziraju putem iClouda. Podržano je preko 600 različitih slikovnih formata među kojima je i Apple ProRAW.

Zbog ovog Photomator je moćan alat kojim, osim manjih izmjena, možete i povećati rezoluciju fotografije pomoću AI-a. Isto tako AI je zadužen i za popravljanje, uklanjanje i kloniranje objekata na fotografijama.

Photomator također podržava slojeve, što vam omogućuje neovisno uređivanje dijelova slike i kombiniranje elemenata na različitim slojevima.

Ono što izdvaja ovo aplikaciju je inovativno korisničko sučelje koje  je jednostavno za korištenje, s intuitivnim ikonama i alatima smještenim na dostupnim mjestima. Za razliku od nekih drugih grafičkih uređivača, Photomator vas neće optereti nepotrebnim opcijama Sve funkcije su lako dostupne i omogućuju brzo i učinkovito uređivanje slika, bez obzira da li ste početnik ili napredan korisnik.

Aplikacija se može preuzeti na AppStoreu, a cijena licence je 29,99 US $ godišnje ili 4.99 US $ mjesečno. Jedna licenca vrijedi na svim vašim uređajima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here