Designcap web sučelje aplikacije

U posljednje vrijeme na internetu se mogu naći razne online aplikacije putem kojih možete urediti svoje fotografije bez potrebe da aplikaciju instalirate na računalo. Softverski tim PearlMountain Limited otišao je korak dalje i razvio je web aplikaciju Designcap koja omogućava da u svega par minuta izradite atraktivan plakat ili letak.

Na ovom servisu postoji na stotine već gotovih predložaka podijeljenih po kategorijama koje možete uređivati i dodati vlastiti tekst, fotografiju ili izmijeniti pozadinu, tako da i oni bez imalo predznanja u radu s ovakvim softverom mogu bez problema napraviti svoj grafički uradak.

Glavne značajke Design cap aplikacije su stotine profesionalno dizajniranih predložaka i na tisuće stock fotografija koje se mogu koristiti za pozadine letka. Tu je i nekoliko desetaka atraktivnih fontova kojima se mogu dodati „Glow“ i „Outline“ efekti, kao i razni oblici, ikone i clipart slike.

Kada završite s svojim radom aplikacija nudi spremanje uratka u .PNG i .JPG formatima i to u 4 različite veličine (small, medium, large i Xlarge), a po potrebi možete ih i isprintati direktno iz aplikacije. Najbolje od svega je što Designcap je potpuno besplatan za korištenje, a možete ga pronaći ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here