ACDSee 9 sučelje

Ovo doba godine mnogi proizvođači softvera predstavljaju nove verzije svojih programa. Godinu dana nakon izlaska ACDSee Pro 8, stigla je i deveta verzija ovog popularnog paketa za digitalno uređivanje, pregled i kategorizaciju slika.

Kao i prošle godine, program je izašao u tri verzije ACDSee 19 koja košta 60 US $, ACDSee Pro 9 koja košta 100 US $ i ACDSee Ultimate 9 najskuplja verzija koja košta 150 US $.

Najveće izmjene su doživjele Pro i Ultimate verzija, uvedena je opcija Lens correction koja s jednim klikom uklanja razne iskrivljenja na fotografijama. Dodani su i novi pametni alati za vraćanje kontrasta, dok je Skin Tune alat namijenjen poboljšavanju tonova kože.

ACDSee Pro 9 i Ultimate 9 su dobili i podršku za Photoshop plugine (dodatke) kako  besplatne, tako i one komercijalne pa ako već koristite  Adobeov paket ova značajka bi vam mogla vrlo dobro doći.

I kategoriziranje slika je poboljšano, pa je korisnicima omogućeno jednostavnije i pametnije pretraživanje kolekcija i brži pronalazak traženih slika. Također uvedena je opcija da se cijeloj kolekciji slika odredite datum kada je snimljena.

Unaprijeđena je kompatibilnost s drugim softverom poput Adobe Lightrooma, integracija s OneDrive cloud servisom ali i s hardverom poput novih 4K monitora.

Prije moguće kupnje ACDSee 9 alata svakako preporučujemo da isprobate trial verzije koje se mogu pronaći na ACDSee stranicama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here