Facebook Foto Filter

Trenutno kada objavljujete slike na Facebooku putem web sučelja baš i nemate neke mogućnosti za njihovo uređivanje. Sve što vam se nudi da ubacite nekakav opis, tagirate osobe na fotografiji i eventualno postavite lokaciju na kojoj je fotografija snimljena.

Ukoliko ste željeli dodati nekakve efekte na svoje slike morali ste koristiti programe poput Photoshop ili Photoscapea.

Međutim, prema navodima The Next Weba to bi se uskoro moglo promijeniti jer i Facebook bi trebao uvesti mogućnost dodavanja foto filtra nalik onima na Instagramu. Dakle, u skoroj budućnosti kada preko računala otvorite Facebook imati ćete mogućnost dodavanja Vintage, Spring, Summer, Fall i Snow foto filtra na željenu sliku. Osim ovoga, korisnici će imati i mogućnost dodavanja stickera na slike ili tekstualnih okvira.

Sučelje ove opcije je minimalističko i nema nekih naprednijih opcija kakve imamo u Google Fotografijama. Očito Facebook želi dodati neke od opcija koje ste već upoznali koristeći mobilne aplikacije za ovu društvenu mrežu.

Ove opcije su se već počele pojavljivati nekim korisnicima Facebooka, no ako ih još nemate na vašem profilu ne brinite jer bi ih trebali dobiti uskoro.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here