Najbolje Android aplikacije u 2015. godini

Google je objavio popis najboljih aplikacija u ovoj godini. Pri odabiru aplikacija koje se nalaze na ovom popisu Google je uzeo u obzir broj preuzimanja i ocjenu korisnika.

Ovisno o regiji ova lista najboljih aplikacija se razlikuje, neke aplikacije su popularne u cijelom svijetu, a neke u određenoj regiji.

Kod nas je situacija slijedeća, najbolja aplikacija je Google fotografije koja vam omogućava da sve svoje fotografije s različitih uređaja pohranite na jedno mjesto u oblaku. Na drugom mjestu je popularni Skype, dok se na trećem mjestu nalazi opet Googlova aplikacija – Prevoditelj.

Slijedi novi Microsoft Word za Android, zatim Dubsmash aplikacija za snimanje i dijeljenje zvučnih zapisa, Twitch koji služi za prenošenje video zapisa s vašeg mobilnog uređaja.

Tu su još, između ostalih i popularna Retrica, TouchPal Emoji i  SwiftKey tipkovnice, Candy Camera, kao i Nova Launcher.

Ipak nam nije u potpunosti  jasno kako je Google kreirao ovaj popis s obzirom da se na njemu nisu našele popularne  aplikacije poput Vibera i Whats Appa i Instagrama.

Dodajmo da u nekim svjetskim regijama ova lista popularnih aplikacija je mnogo veća i podijeljena u više kategorija, dok su kod nas sve aplikacije svrstane u isti koš.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here