Datally cover slika

Iz Googleovog laboratorija mobilnih aplikacija za Android stiže nam Datally. Ova aplikacija služi za uštedu dragocjenih megabajta na podatkovnoj vezi.

Čak i u slučajevima i ako vam se ne događa prečesto da ostanete bez interneta na vašem mobilnom telefonu Datally može poslužiti da vidite koliko određena aplikacija troši mobilnih podataka. Google tvrdi da se korištenjem ove aplikacija može uštedjeti do 30 % mobilnog prometa.

Aplikacija ne zauzima mnogo, svega 6MB. Ona u stvari prikazuje sve stavke koje su skrivene po raznim izbornicima operativnog sustava kako bi korisnik mogao kontrolirati i ograničiti uporabu podatkovne veze.

Datally prikazuje potrošeni Internet promet po danima, tjednima i mjesecima, a uz to prikazuje i razne savjete. U odabranim aplikacijama prikazuje se i krug s informacijama o potrošnji interneta u stvarnom vremenu, a tu je i zgodna značajka Wi-Fi finder za pronalazak obližnjih javnih Wi-Fi mreža.

Ova aplikacija je već nekoliko mjeseci testirana u pojedinim državama, a sada je dostupna za preuzimanje u Google Play trgovini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here