Poznato je da Google voli predviđati što bi se korisnicima moglo svidjeti pa je tako u nedavnoj verziji svog preglednika na Android uređajima Chrome blokirao automatsko izvođenje videa ukoliko smatra da bi i sam korisnik to želio.

Sada se uvodi još jedna zgodna značajka a to je automatsko preuzimanje članaka koji bi se mogli svidjeti korisnicima.

Kada je Android uređaj spojen na bežičnu Wi-Fi mrežu onda će Chrome će automatski preuzeti relevantne članke na temelju sadržaja koji je najpopularniji na toj lokaciji, indijskoj inačici Googleovog službenog bloga. Ukoliko je korisnik prijavljen na Chrome onda će se članci preuzimati bazirani na povijesti pregledavanja korisnika.

Google Chrome offline čitanje

Svi ti članci će se nalaziti u Preuzimanjima i mapi „popularne stranice iz preglednika Chrome“ i njima će se moći pristupiti i kada uređaj nije spojen na Internet.

Ova značajka će je korisna svima onima koji imaju ograničen pristup internetu, jer će u bilo kojem trenutku moći pročitati zanimljive sadržaje na svom pametnom telefonu ili tabletu i već je dostupna u najnovijoj verziji Google Chromea za Android koja se može preuzeti u Google Play trgovini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here