LG L Bello boje

LG je nedavno na našem tržištu ponudio novi model pametnog telefona pod nazivom LG L Bello. Ovaj model je, istovremeno s modelom LG L Fino predstavljen na ovogodišnjem IFA sajmu održanog u Berlinu.

Oba modela dijele dio dizajna s aktualnim LG-jevim flagship uređajem G3, poput stražnje tipke za paljenje i kontrola zvuka, a model L Bello spada u mid-range segment Android uređaja.

LG L Bello  – Zaslon, chipset i memorija

Smartphone ima relativno veliku dijagonalu zaslona od okruglo 5 inča, rezolucije 480 x 854 px, koja daje gustoću od 196 PPI. Radi se o IPS zaslonu.

Unutar uređaja nalazi se MediaTek MT6582 chipset s Quad-core procesorom na 1.3 GHz dok je za grafičku izvedbu zadužen Mali 400-MP čip.

Što se tiče memorije, LG L Bello ima 1 GB RAM-a, što je minimum u ovom segmentu i 8 GB prostora za pohranu podataka. Kome to nije dovoljno, svoje podatke može pohranjivati i na SD kartice maksimalnog kapaciteta do 32 GB.

Kamere,  baterija i konekcije

L Bello ima  8 MP glavnu kameru s LED flash osvjetljenjem, koja snima video zapise do 1080p. S prednje strane tu je 1 MP kamera.

Baterija je kapaciteta 2540 mAh i za razliku od prošlogodišnjeg modela LG G2, na modelu Bello stražnji poklopac je odvojiv, što znači da i sami možete zamijeniti bateriju.

LG L Bello je opremljen svim standardnim konekcijama poput Wifi konekcije, 3G, GPS, microUSB v2.0, no nažalost nema LTE konekciju. Od ostalih značajki izdvajamo FM radio koji se nalazi u većini LG-jevih pametnih telefona, kao i verziju s dual-SIM podrškom.

Dimenzije su 38.1 x 70.6 x 10.7 mm, a težina 137 g. Korisnici prilikom kupnje mogu odabrati između crnog i bijelog modela.

Software

Ovaj pametni telefon dolazi s Android 4.4 KitKat operativnim sustavom i LG-jevim vrhunskim sučeljem kojeg smo upoznali na LG G3. Iz tvrtke trenutno nema najava hoće li i ovaj model dobiti nadogradnju na Android 5 Lollipop. Cijena ovog modela je oko 2000 kn bez ugovorne obveze, a u ovom cjenovnom rangu još preporučujemo Sony Xperia M2, Samsung Galaxy Core LTE , Alcatel Idol 2 ili Samsung Galaxy S3 Neo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here