LG L Fino i LG L Bello dostupne boje

LG je najavio skori izlazak dva nova modela pametnih telefona LG L Fino i L Bello, koji će biti službeno predstavljeni na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu.

LG je na ove telefone dodao malo značajki s svog flagship modela G3, poput dugmadi smještenih s stražnje strane i “Floating Arc” dizajna. Ipak LG L Fino i L Bello su po specifikacijama daleko slabiji od G3 jer se radi o low-end uređajima, koji prema viđenim fotografijama izgledaju veoma atraktivno.

LG L Fino i LG L Bello specifikacije

L Fino će imati 1.2GHz quad-core procesor, 4.5 inčni zaslon, 1 GB radne memorije,  4 GB prostora za pohranu podatka i bateriju kapaciteta 1900 mAh

L Bello je nešto bolji model, koji će imati 5 inčni zaslon, 1.3 GHz quad-core procesr, 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije i 2540 mAh bateriju.

Zajedničko za oba modela je 8 MP glavna kamera, podrška za LG QuickCircle zaštitnu masku, Knock Code značajku, Touch & Shoot, Gesture Shot i svjetlo na prednjoj kameri. Cijene uređaja trenutno nisu poznate, a prodaja kreće prvo u Latinskoj Americi i zatim u Europi i Aziji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here