LG V60 ThinQ dizajn telefona

Tijekom ovog mjeseca LG će predstaviti svoju novu mobilnu perjanicu LG V60 ThinQ. Prema nekim informacijama ovo bi trebao biti jedini LG-ev flagship model jer je G-serija pametnih telefona otkazana kako bi sav fokus ostao na V-seriji.

V60 ThinQ dolazi s četiri stražnje kamere, dakle jednom više od prijašnjih V40 i V50. Tvrtka je već neko vrijeme fokusirana na vloggere pa osim s četiri kamere, telefon bi trebao imati i četiri mikrofona za poboljšano snimanje zvuka u videozapisima.

Za razliku od konkurencije koja redom izbacuje 3.5 mm audio utor s svojih uređaja, V60 ThinQ će imati ovaj utor za slušalice pa će mnogi kojima je ova stavka bitna odabrati upravo ovaj smarftfon.

Ekran bi trebao imati dijagonalu od oko 6.7“, dok bi se na vrhu trebao nalaziti maleni „zubić“ u obliku slova U koji će biti okno prednje kamere.

Još jedan adut za kupnju ovog telefona je baterija kapaciteta od čak 5000 mAh, a nadamo se da će LG poraditi i na boljoj tehnologiji brzog punjenja. LG V60 ThinQ će doći s Qualcomm Snapdragon 865 čipom i s podrškom za 5G mreže.

Evan Blass je na svom Twitter profilu objavio i promo slike na kojima se vide glavna obilježja telefona – četiri kamere i mikrofona, 5000 mAh baterija, 3.5mm audio utor, USB C konektor. Za pretpostaviti je da će uređaj imati skener otiska prsta smješten ispod zaslona.

Specifikacije uređaja

Mobitel je trebao biti predstavljen na MWC 2020 sajmu, no LG je otkazao dolazak na taj sajam zbog opasnosti od koronavirusa. Unatoč ovomu očekujemo vrlo skoro predstavljanje ovog telefona.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here