LG G7 ThinQ s svih strana

LG G7 ThinQ će biti predstavljen kasnije nego što smo navikli tek 2.svibnja, a bilo je i vrijeme da saznamo kako će izgledati. Ove godine je trend zub na vrhu zaslona, pa i G7 ThinQ prati taj trend po uzoru na Essential phone, iPhone X i Huawei P20.

Za razliku od Applea koji je na iPhoneu X gotovo u potpunosti razvukao zaslon do samog donjeg ruba, LG G7 na tom području ipak ima malo više „mesa“. Za pretpostaviti je da je dijagonala zaslona ista kao i na lanjskom LG G6, dakle 5.7“ omjera stranica 2:1 u Quad HD+ rezoluciji od 2880 x 1440 px.

Otraga i dalje imamo dual-camera setup, no ovog puta kamere su smještene vertikalno jedna ispod druge, dok je ispod njih smješten okrugli skener otiska prsta. Prema najavama, južno korejska tvrtka je odlučila zadržati audio utor za slušalice, koji je smješten na dnu telefona do USB C utora.

Na renderima je vidljivo i posebno dugme na desnom bridu koje će služiti za pokretanje Google Assistanta, kakvog imamo za lansiranje Bixby asistenta na Galaxy S9.

Lani je G6 kaskao za konkurencijom jer je koristio stariji Snapdragon 821, ali ove godine će LG G7 Tin dolaziti s aktualnim Snapdragon 845 čipom i s najvjerojatnije 4 GB RAM-a. Iako nije službeno potvrđeno telefon bi trebao krenuti u prodaju 1.lipnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here