Google Pixel 2 prednja i stražnja strana telefona

Google je potvrdio da će njihovi Pixel 2 i Pixel 2 XL dobivati nove verzije Androida do listopada 2020. Iako je ovo objavljeno još na predstavljanju, nije bilo poznato da li Google misli da sigurnosne zakrpe operativnog sustav ili nove verzije Androida.

Na službenim stranicama je potvrđeno kako se to odnosi i na jedne i druge nadogradnje. Do sada je Googleova politika bila 3-godišnje sigurnosne nadogradnje i dvije godine za nove verzije Androida.

Google Pixel nadogradnje period

Tako su prošlogodišnji Pixel i Pixel XL su nedavno dobili update na Android 8 Oreo i dogodine će dobiti nadogradnju na Android P. To će biti posljednja verzija Androida za ove telefone, dok će sigurnosna ažuriranja primati do 2019.

Jedan od glavnih razloga zašto kupci preferiraju ove telefone je to što su sigurni da će u narednom razdoblju dobiti nadogradnju operativnog sustava i što neće trebati čekati mjesecima da nova verzija Androida bude dostupna, kao što je slučaj s većinom uređaja ostalih proizvođača.

Osim ovoga, svi vlasnici Pixel 2 i Pixel 2 XL telefona imaju mogućnost besplatnog korištenja Google Fotografija u izvornoj rezoluciji dok god su slike i videa snimljeni s ovim uređajima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here