CyberLink PowerDVD ultra logo

CyberLink PowerDVD je najpoznatiji program za reprodukciju DVD i Blu-ray diskova na računalu, no osim za ovu namjenu program se može koristiti za reprodukciju videa snimljenih u raznim formatima.

Najnovija verzija CyberLink PowerDVD 15 Ultra podržava i online stream s popularnih servisa YouTube i Vimea, a možete čak i vlastite videozapise uploadati u CyberLink Cloud. Jedna od najvećih mana ovog programa je njegova cijena od čak 100 US $, no oni koji vole gledati filmove s DVD i Blu-ray diskova investicija bi se mogla isplatiti.

TrueTheater Smart Enhancement automatski poboljšava kvalitetu slike. Ova značajka poboljšava zasićenost i nijanse boja, poboljšava kontrast crne boje kako bi slika bila na zavidnoj razini, sustav poboljšava i zvuk i reducira šumove. Auto-tune your audio značajka dodatno pojačava basove, ambijentalne zvukove i govor, što se najbolje može primijetiti ukoliko koristite slušalice dok gledate filmove no može povećati kvalitetu zvuka i na zvučnicima.

PowerDVD 15 Ultra podržava slijedeće video formate: 3G2, 3GP, 3GP2, 3GPP, ASF, AVI, DAT, DIV, DIVX, DVR-MS, FLV, M2P, M2T, M2TS, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP4, MP4V, MPE, MPEG, MPG, MPV, MTS, QT, TOD, TP, TPD, TRP, TS, TTS, VOB, VRO, WM, WMV, WTV
slikovne formate BMP, JPEG, JPG, PNG i audio formate LPCM, M4A, MKA, MP2, MP3, MPA, WAV, WMA.

S obzirom na brojne besplatne alternative poput BS Playera, GOM playera, VLC ili Windows Media playera koji i ovako dolazi s Windowsima, malo je onih koji će se odlučiti potrošiti ovoliki iznos na program ove namjene. Za one koji to ipak žele svakako preporučujemo da prethodno isprobaju trial verziju koju možete preuzeti ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here