BS Player logo

BS.Player je jedan od boljih programa  za reprodukciju video zapisa. Posljednja  verzija – BS.Player 2.62 podržava sve najpopularnije  video, audio i slikovne datoteke – AVI, MPEG 1, MPEG 2, XVID, DivX, 3IVX, OGG, OGM, MATROSKA, ASF, WMV, WAV, MP2, MP3, JPEG, GIF, BMP

Možda i najzanimljivija opcija ovog programa je svakako mogućnost reprodukcije titlova, a ukoliko ih nemate, BS.Player ih skida automatski s interneta.  U opcijama titlova moguće je namjestiti veličinu fonta, vrstu fonta, prozirnost i boju.
Iako mu sučelje nije možda među najljepšima, no to se može promijeniti brojnim skinovima koje je moguće preuzeti s interneta.

Prilikom instalacije programa, BS.Player 2.62 nudi i opciju skidanja dodatnih codeca ukoliko vam nisu već instalirani na računalu.  Najzanimljivije značajke su mogućnost namještanja veličine slike, screen capture i dodavanje dijela zapisa u favorite.  Naravno, program ima opcije za kontroliranje boje, kontrasta, zasićenja, aspect ratia… kao i većina video playera ovakve vrste.

Ovaj program je besplatan,  kao  i alternativni  GOM player i VLC Media player, ali  postoji i opcija nadogradnje na PRO verziju.  BS Player PRO kao dodatak  može reproducirati DVD-ove, skidati video zapise s Yotutube-a  a ima i opciju učitavanje cijelog video zapisa u memoriju, kako bi se isključio čvrsti disk i na taj način štedjela baterija na prijenosnim računalima.
BS  Player se može preuzeti s službene stranice.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here