Novi YouTube Logotip

Prošlo je nekoliko mjeseci otkada je stigla najava da bi YouTube trebao uvesti mogućnost uklanjanja reklama, a izgleda da je Google napokon odlučio da ova opcija zaživi krajem idućeg mjeseca.

Prema navodima Re/codea usluga bi trebala biti ponuđena korisnicima ovog popularnog servisa krajem listopada. Google je već poslao email vlasnicima raznih kanala putem kojeg ih obavještava da će se uvjeti korištenja YouTubea izmijeniti 22. listopada i kako se moraju složiti s njima ako žele da njihovi sadržaji  i dalje ostanu dostupni javnosti.

Iako cijena ove usluge još uvijek nije potvrđena, nagađa se da bi trebala biti oko 10 US $ mjesečno, a postoje naznake da će u ovu cijenu biti uključena i pretplata na Music Key servis na YouTubeu koji omogućava izvođenje glazbe bez oglasa u pozadini na mobitelu. Na ovaj način korisnici će moći uživati u slušanju glazbe na svom pametnom telefonu dok koriste neku drugu aplikaciju.

Tvrtka je već najavila svoj event koji se održava sutra, na kojem će biti predstavljeni novi Nexus smartphoni, a hoće li na tom eventu biti govora i o novoj usluzi na YouTubeu zasada nije poznato.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here