google tablet

Mnogi koriste više Google računa bilo za privatne bilo za poslovne svrhe. Jedan od problema kada koristite više Google računa na istom uređaju je što postoji samo opcija da se odjavite s svih računa, a ne samo s željenog.

No postoji zaobilazno rešenje koje vam omogućava da se odjavite samo s jednog računa. „Kvaka“ je u tome što morate za to napraviti koristiti drugi uređaj. Npr. ukoliko se želite odjaviti na računalu potrebno je to napraviti s pametnog telefona i obrnuto.

Procedura je ista na google.com stranici i za desktop i za mobilne web preglednike. Prvi korak je kliknuti ikonu profila i odabrati  Upravljajte svojim Google računom.

Kako se odjaviti s samo jednog Google računa? 1

Zatim otvorite Sigurnost

Kako se odjaviti s samo jednog Google računa? 2

i u kartici Vaši uređaji  treba odabrati opciju „Upravljanje uređajima

Kako se odjaviti s samo jednog Google računa? 3

Kliknete na ikonu s tri okomite točke i zatim odaberete Odjava.

Kako se odjaviti s samo jednog Google računa? 4

Google će vas pitati da li se želite odjaviti s tog računa i samo potvrdite odabir.

Ono što je bitno napomenuti da morate biti prijavljeni na taj račun na jednom od svojih uređaja. Jedno od alternativa je prijaviti se iz anonimnog načina rada na tom drugom uređaju.   

U iščekivanju smo jednostavnijeg rješenja, a do tada možete koristiti ovu metodu.     

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here