Youtube

Znate one dosadne reklame na početku Youtube videa na mobitelu? Svi koji ih budu željeli ukloniti, to će uskoro moći napraviti putem YouTube pretplate, kako bi mogli uživati u ovom popularnom servisu bez takvih oglasa.

Android Police je objavio kako će počevši od 15. lipnja ove godine ova opcija biti ponuđena korisnicima. Iz YouTubea je stigla obavijest kako će 55 % od prihoda koje budu zaradili ovim putem vratiti natrag Partner Program članovima, kada netko pogleda njihov video.

Ova usluga se razlikuje od YouTube Music Key servisa, koji također omogućava slušanje glazbe bez oglasa na ovoj vrlo popularnoj društvenoj mreži, no ova usluga je ograničena isključivo na glazbu.

S obzirom da je cijena Music Key servisa 10 US $ mjesečno, očekuje se da bi „Ad-free“ verzija YouTubea za mogla koštati do 5 US $ mjesečno, a osim za mobitele, pretplata bi važila i na tabletima, kao i na web verziji YouTubea.

Iako je najavljeni datum 15. lipnja naveden u službenoj objavi, ne znači da će se istog dana početi primjenjivati na svim kanalima na ovom servisu, već je vrlo lako moguće da će Google ove promjene uvoditi postepeno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here