Yahoo Gmail Outlook Aol integracija

Yahoo je prije nekoliko tjedana predstavio novu aplikaciju za Mail servis, koja je u početku nudila integraciju s  AOL i Outlook email računima.

Sada je Yahoo Mail otišao korak dalje i svojim korisnicima omogućio potpunu integraciju s najpopularnijim email servisom Gmailom. Potpuna integracija se odnosi na mogućnost slanja i primanja poruka, pretraživanje svih emailova, ne samo najnovijih kao što je slučaj s nekim aplikacijama, objavljeno je na Tumblr stranici Yahooa.

Podrška za Gmail račune unutar Yahoo Maila je dostupna putem mobilnih aplikacija za iOS, Android i Windows mobilne platforme, kao i za desktop verziju Yahoo Maila.

Ova značajka bi se mogla svidjeti onima koji koriste i jedan i drugi servis, a svojoj elektronskoj pošti žele pristupati s jednog mjesta ili onima kojima se više sviđa dizajn Yahoo Maila. Za povezivanje Gmail računa potrebno je posjetiti postavke unutar aplikacije i upisati podatke za pristup željenom računu (adresu e-pošte i lozinku).

Inače, Gmail je mogućnost integracije ostalih mail računa uveo još krajem prošle godine.

 

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here