Gmail aplikacija na Google Playu

Gmail je još 2014. godine omogućio korisnicima drugih mail servisa da koriste Gmail aplikaciju za slanje i primanje svoje pošte. Ovo je napravljeno jer postoji veliki broj korisnika koji već godinama koriste istu email adresu i ne žele je mijenjati.

Sada je Google otišao još korak dalje i takvim korisnicima ponudio sve beneficije koje imaju i oni koji koriste @gmail.com email adresu putem Gmailify značajke.

Osim čitanja, slanja i primanja pošte sada je omogućeno da oni koji koriste primjerice Yahoo Mail ili Outlook.com korite napredne Googleove algoritme za zaštitu od neželjenih poruka i organizacije inboxa po kategorijama.

Na službenom blogu je objavljeno da nije potrebno instalirati nikakvu dodatnu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet jer je već sigurno imate htjeli vi to ili ne, već je dovoljno aktivirati Gmailify značajku.

Osim gore navedenog, ova značajka omogućava i primanje obavijesti u Google Now karticama baziranih na primljenim e-mail porukama, baš kao što imaju mogućnost oni koji koriste @gmail.com adresu.

Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here