inbox by gmail logo

Nakon 4 godine postojanja Inbox by Gmail odlazi u povijest. Ta vijest je objavljena na službenom Twitter profilu ovog servisa, gdje je i objašnjeno da će usluga prestati biti dostupna krajem ožujka 2019.

Ova vijest ne čudi s obzirom da Inbox by Gmail nikada nije zaživio među korisnicima, pa se Google želi fokusirati isključivo na klasični Gmail. Ranije ove godine najvažnije značajke poput odgode i pametnih odgovora su ugrađene u sami Gmail.

Inbox by Gmail je pokrenut 2014. i tada je markiran kao revolucionarni način sortiranja e-mail poruka koje su se prikazivale kao svojevrsna lista zadataka. U prvoj fazi servis je bio dostupan isključivo putem pozivnice, ali je nakon nekoliko mjeseci omogućen svima.

U posljednje vrijeme moglo se naslutiti da će Google ukinuti ovu uslugu u sklopu svog proljetnog čišćenja nepopularnih servisa i usluga jer aplikacije već duže vrijeme nije dobila nove značajke.

Za sve one koji su koristili Inbox by Gmail Google je izdao upute u kojima je objašnjeno koje se sve Inbox značajke mogu koristiti u klasičnoj Gmail aplikaciji.

Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here