Google ukida Inbox by Gmail

Nakon 4 godine postojanja Inbox by Gmail odlazi u povijest. Ta vijest je objavljena na službenom Twitter profilu ovog servisa, gdje je i objašnjeno da će usluga prestati biti dostupna krajem ožujka 2019.

- Oglas -

Ova vijest ne čudi s obzirom da Inbox by Gmail nikada nije zaživio među korisnicima, pa se Google želi fokusirati isključivo na klasični Gmail. Ranije ove godine najvažnije značajke poput odgode i pametnih odgovora su ugrađene u sami Gmail.

Inbox by Gmail je pokrenut 2014. i tada je markiran kao revolucionarni način sortiranja e-mail poruka koje su se prikazivale kao svojevrsna lista zadataka. U prvoj fazi servis je bio dostupan isključivo putem pozivnice, ali je nakon nekoliko mjeseci omogućen svima.

U posljednje vrijeme moglo se naslutiti da će Google ukinuti ovu uslugu u sklopu svog proljetnog čišćenja nepopularnih servisa i usluga jer aplikacije već duže vrijeme nije dobila nove značajke.

Za sve one koji su koristili Inbox by Gmail Google je izdao upute u kojima je objašnjeno koje se sve Inbox značajke mogu koristiti u klasičnoj Gmail aplikaciji.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Gmail dobio novo ruho i nove značajke

Nakon dužeg vremena popularni email servis Gmail je dobio novi dizajn ali i nove...

Google će prestati s skeniranjem Gmail poruka za ciljane oglase

Najpopularniji svjetski e-mail servis Gmail bi trebao prestati skenirati poruke korisnika kako bi isporučio...

Gmailify – koristite Gmail aplikaciju bez @gmail mail adrese

Gmail je još 2014. godine omogućio korisnicima drugih mail servisa da koriste Gmail aplikaciju...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...