yahoo mail hrvatsko sučelje

Yahoo Mail povodom svog 16-tog rođendana je poprilično redizajnirao svoje web sučelje, kao i aplikacije za iOS i Android.

Yahoo je posudio koncept koji koristi Gmail, pa se sada pošta može koristiti u obliku razgovora. Osim navedenog korisnicima je olakšan pristup svim učestalim radnjama poput pretrage, označavanja poruka ili brisanja – sada se sve te radnje svode na 1-click.Od ostalih značajki valja izdvojiti novu opciju za personalizirane pozadine putem Flickr servisa.

Premium korisnici Yahoo usluga su također nagrađeni za svoju vjernost, usluga sada omogućava otvaranje jednokratnih mail adresa, napredne filtere i automatsko preusmjeravanje pošte, kao i čak 1 TB prostora za pohranu svojih podataka. Ove usluge su bile dostupne isključivo Mail Plus korisnicima, no iz tvrtke najavljuju kao će Yahoo Mail Plus otići u mirovinu, no oni koji to žele mogu ukloniti reklame uz naknadu.

 

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here