Spoji TV i internet pa uštedi

Tele2 i evotv su udružili snage kako bi svim novim i postojećim korisnicima omogućili neograničeno surfanje internetom i gledanje filmova uz dodatne uštede.

Ponuda obuhvaća Tele2 neograničeni Pokućni Internet s BEZBROJ GB na 4G mreži i tri evotv buketa po korisnikovom izboru. Tu je i dodatna pogodnost – 6 mjeseci besplatnog pristupa usluzi HBO, Cine Max i HBO GO.

Uslugu možete zatražiti u bilo kojem Tele2 centru ili Hrvatskoj pošti i dostupna je novim ali i postojećim Tele2 i evotv korisnicima. Svaki korisnik može jednom bez naknade promijeniti programski paket ili tarifu, a usluga je dostupna odmah nakon potpisivanja ugovora, kada ćete dobiti Tele2 router i evotv prijemnik.

Za korištenje usluge nije potrebno nikakvo spajanje dodatnih kabela i priključaka, već je dovoljno router i prijemnik spojiti u struju. Cijena ove usluge iznosi 204 kn mjesečno + 15 kn mjesečno za najam routera + 10 kn mjesečno za tv prijemnik.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here