Tele2 Sloboda surfanja

Tele2 je prvi mobilni operator koji je uveo neograničeni odnosno flat internet na mobilnim uređajima za privatne i poslovne korisnike.

Nova tarifa BEZBROJ GB košta 84 kune mjesečno i mogu je aktivirati  svi koji koriste RASPALI, RASPALI SURF, EKIPNA ili BIZNIS EKIPNA tarife.

Tako primjerice kombinirajući tarifu RASPALI i BEZBROJ GB za 169  kuna mjesečno možete imati neograničene minute za govorne pozive, neograničeni broj SMS poruka, 1000 minuta i 1GB za roaming unutar EU i flat Internet na svom mobilnom uređaju. Novina je ukidanje naknade za pristup mreži korisnicima novih tarifa.

Kako bi korisnici poštovali načelo pravednog korištenja svakom korisniku je dodijeljeno 5 GB dnevno, a nakon potrošenih 5 GB podatkovnog prometa potrebno je SMS porukom aktivirati svakih daljnjih 2 GB bez ikakve naknade. Ova mogućnost se može koristiti neograničeno puta svaki dan.

Pokućni flat internet za 169 kn/mjesečno

Osim mobilnog interneta i pokućni internet dobiva flat opciju za 169 kn/mjesečno i postaje zamjena za klasični fiksni internet, a za tu namjenu u Tele2 u ponudi ima i Huawei wifi router.

Brzina surfanja je 4G na svim navedenim tarifama, odnosno do 150 Mbit/s. Još jedna Tele2 novina je što je već od danas ukinuto je plaćanje roaminga unutar EU

U nastavku donosimo objavu za medije:

 

TELE2 PONOVO TRESE TRŽIŠTE TELEKOMUNIKACIJA:

PRVI U HRVATSKOJ UVODI FLAT INTERNET NA MOBILNIM UREĐAJIMA

Odsada će privatni i poslovni Tele2 pretplatnici na svojim mobilnim uređajima moći koristiti internet bez ograničenja i usporavanja. Isto tako uvedena je opcija flat interneta za Pokućni internet. Novost je i da Tele2 ukida plaćanje naknade za pristup mreži uz nove pakete te omogućuje korištenje roaminga u EU bez dodatnih troškova i prije 14. lipnja 

 

Jedini flat internet na mobilnim uređajima

Kroz svoj redizajnirani portfolio postpaid tarifa Tele2 je omogućio neograničeni internet u paketu BEZBROJ GB po cijeni od 84 kn za mobilne uređaje.

Uz BEZBROJ GB i tarife RASPALI i EKIPNA, korisnici odsad uživaju u neograničenoj slobodi komuniciranja, a uz to mogu odabrati i jedan od dva uređaja iz kampanje za 1kn. Podatkovni paketi dostupni su sada od 1 GB, 5GB, 10 GB te BEZBROJ GB.

Pokućni internet također mijenja svoje tarife

Uz novi, neograničeni internet paket BEZBROJ GB po cijeni od 169 kn Pokućni internet postaje jedinstvena zamjena za fiksni internet priključak, uz dodatnu mobilnost samog priključka koju nema ni jedno drugo fiksno rješenje. Uz BEZBROJ GB interneta korisnik može uzeti i Huawei wifi router i XBOX One S konzolu za 1kn, a na poklon dobiva i GTA V igricu.

Pokućni u potpunosti zamjenjuje klasični fiksni internet, koji ne iziskuje posebne instalacije, a omogućuje surfanje na 4G brzinama i na Tele2, najkvalitetnijoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.

Bez naknade za pristup mreži

Uz ponude neograničenog surfanja Tele2 je jedini na tržištu ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa.   

I prije 14. lipnja Tele2 omogućio roaming unutar EU bez dodatnih troškova

Korisnicima Tele2 ukinuto je plaćanje roaminga i omogućeno im je surfanje u EU kao u Hrvatskoj i prije nego isto postane svima dostupno 14. lipnja ove godine.

Tele2 je danas predstavio još jedan u nizu svojih hrabrih i vizionarskih poteza za koji vjerujemo da temeljito mijenja tržište telekomunikacija. Svim privatnim i poslovnim korisnicima donio je slobodu surfanja, ukinuo plaćanje naknade za pristup mreži i ukinuo plaćanje roaminga.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here