Pocophone F1 brži od formule

Xiaomi Pocophone F1 je u ovom trenutku jedan best buy pametnih telefona, a odnedavno je stigao u ponudu Tele2 mobilnog operatora.

Radi se o telefonu koji redefinira razliku između srednje i gornje klase Androida. Dok danas svi uređaji iz gornje klase su napravljeni u kombinaciji stakla i metala, Xiaomi Pocophone F1 dolazi u jeftinijem polikarbonatskom obliku, no zato je hardver iz top segmenta.

F1 je opremljen s najmoćnijim Qualcommovom chipsetu Snapdragon 845 koji se nalazi i u OnePlus 6 ili primjerice LG G7 Thinq, a za multitasking tu je i 6 GB RAM-a. Zaslon je dijagonale od 6.18″ rezolucije 2246 x1080 px.

64 GB interne memorije se može proširiti putem SD kartica maksimalnog kapaciteta do 256 GB, a Pocophone F1 dolazi u dual-SIM varijanti.

Otraga su dvije kamere smještene jedna ispod druge – glavna 12 MP ima Sony IMX363 s velikim 1.4µm pikselima za bolje fotografiranje u noćnim uvjetima, a tu je dodatna 5 MP kamera koja se koristi kao senzor dubine polja. Naprijed na neizostavnom zubu se nalazi 20MP, f/2.0 selfie kamera.

Baterija kapaciteta od 4000 mAh bi trebala omogućiti cijeli dan intenzivnog korištenja bez potrebe za nadopunjavanjem.

U Tele2 ponudi ovaj mobitel je dostupan za već 1 kn u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB uz mjesečnu ratu od 100 kn.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here