Beskonačno jednostavna fiskalizacija

Sve tvrtke i obrti koje svoje račune naplaćuju sredstvima koja se smatraju gotovinom takve račune dužni su fiskalizirati sukladno trenutno važećem zakonu. Za to je potrebno osigurati pristup Internetu i opremu, a kako bi poduzetnicima olakšao poslovanje Tele2 je uveo novi paket za  izdavanje fiskalnih računa.

Cijena ovog paketa je 79 kn + PDV, a u njemu dobivate Alcatel Pixi 4 pametni telefon, Bluetooth printer i aplikaciju za fiskalizaciju računa. Putem ove aplikacije svaki korisnik može kupcu izdati fiskalni račun, arhivirati ga ili ispisati dnevni promet.

Naravno, kako ova usluga koristi Tele2 mobilnu mrežu ona se može koristiti gdje god imate pokrivenost signalom ovog mobilnog operatora. Osim u za naplatu usluga u poslovnim prostorima, ovu uslugu možete koristi i primjerice na štandovima, kod intervencija na terenu, kod prodaje u pokretnim trgovinama, prilikom prodaje ulaznica ili  u vozilima za uslugu prijevoza.

Osim paketa, usluga uključuje i 250 MB podatkovnog prometa po neograničenoj brzini. Ukoliko se i navedeni paket potroši i dalje ćete ga moći koristiti jer se onda brzina smanjuje na 128 kbps što je dovoljna brzina za fiskalizaciju računa. Ovaj paket možete naručiti na svim Tele2 prodajnim mjestima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here