honor 10 plavi

Honor 10 je jedan od best buy pametnih telefona u ovom trenutku jer nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Uređaj dolazi s svim aktualnim značajkama koje imamo na premium uređajima poput solidnog hardvera, otključavanja prepoznavanjem lica,  skenerom otiska prsta, umjetnom inteligencijom i novom verzijom Androida, a tu je još i neizostavni zubić poviše zaslona.

Iako je sličan s Huawei P20 serijom, Honor 10 ima atraktivan Aurora stakleni dizajn. Svakako najatraktivnija boja je Phantom Blue – gradijent plave i ljubičaste boje, a upravo tu inačicu možete pronaći kod Tele2 mobilnog operatora po cijeni već od 1 kn u popularnoj tarifi RASPALI s BEZBROJ GB.

Honor 10 dolazi s 5.84“ zaslonom omjera 19:9. Ovaj zaslon ima rezoluciju od 2280 x 1080 px. Unutra se nalazi Huawei Kirin 970 čip kojeg smo upoznali na Mate 10 i Mate 10 Pro, 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka.

Telefon dolazi s dvjema stražnjim kamerama 16 MP + 24 MP koje uz pomoću AI čipa prepoznaju scenu i objekt koji se fotografira i automatski podešavaju postavke za što bolje fotografiranje. Za selfije tu je i 24MP prednja kamera s nekoliko 3D Portrait Lighting efekata. Honor 10 je baziran na Android 8.1 Oreo operativnom sustavu s EMUI 8.1 sučeljem.

Honor 10 umjetna inteligencija na kameri

Zanimljiva značajka ovog telefona je ultrasonični skener otiska prsta koji je smješten ispod stakla na dnu prednjeg dijela uređaja, koji omogućava otključavanje čak i s mokrim prstima. Svakako treba još izdvojiti i Honor supercharge brzo punjenje koje 3400mAh bateriju napuni do 50% u svega 25 minuta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here