tele2 xbox one

Za vrijeme trajanja akcije Black Friday i Cyber Monday, u razdoblju od 23. do 26. studenog, uz kupovinu jednog od tri vrhunska uređaja: Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+ ili Samsung Galaxy Note9 za 175 kuna mjesečno uz tarifu Raspali s BEZBROJ GB, na poklon se dobiva Xbox One S vrijednosti gotovo 2000 kuna. Uz konzolu dolazi i igra po izboru, Fifa 2017 ili Minecraft.

Xbox One S je moćna konzola malih dimenzija i vrhunskog dizajna s najboljim omjerom vrijednosti za uloženi novac, omogućava igranje najnovijih igara u HDR tehnologiji, te mogućnost gledanja i streamanja video sadržaja u 4K rezoluciji. Xbox One S ima preko 1300 dostupnih igara, a više od 200 ih je ekskluzivno dostupno samo na toj platformi pa uz nju ovih blagdana sigurno neće manjkati zabave za cijelu obitelj.

Kako bi se što više zajedničkih trenutaka zadržalo u sjećanju, pobrinut će se vrhunski Samsung mobiteli. Sva tri uređaja imaju 1440 x 2960 rezoluciju koja osigurava doživljaj fotografija kao da ste vraćeni u trenutak kada su snimljene. Osim uživanja u vrhunskim fotografijama, sva tri mobilna uređaja osiguravaju i uživanje u gledanju omiljenog filma i preslušavanju najnovijeg glazbenog albuma zahvaljujući surround zvuku Dolby Atmos koji isporučuje bogat i živopisan zvuk, osiguravajući pravo filmsko zvučno iskustvo.

Ovih blagdana lako će biti uhvatiti svaki trenutak za obiteljskim stolom, fotografirati uživanje u snijegu ili romantične trenutke u večernjoj šetnji. Zahvaljujući jedinom stvarno neograničenom internetu na mobitelu omogućeno je bezbrižno surfanje bilo kada i bilo gdje te dijeljene fotografija i videa bez razmišljanja o potrošenim gigabajtima. Black Friday i Cyber Monday znače kupovinu željenog uređaja po znatno nižoj cijeni, a samo u Tele2 i vrhunski Xbox One S na poklon.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here