Sygic GPS navigacija je jedna od najpopularnijih turn-by-turn navigacijskih aplikacija za mobilne uređaje.  Kao i Copilot Live  i NAVIGON, ova aplikacija ne zahtjeva mjesečnu pretplatu, već cijena varira zavisno o mapama koje želite staviti u aplikaciju.

Sygic GPS navigacija za Android i iOS uređaje 1

Mape i cijena

Cijena svih mapi za Europu, obje Amerike, Afriku i jugoistočnu Aziju je prihvatljivih 80 €, međutim većini korisnika nisu potrebne sve mape pa je moguće kupiti mape za pojedinu regiju. Cijena mape za istočnu Europu je 30 €. Preuzimanja nadogradnji za mape Sygic daje besplatno.  Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje, a koristi TomTom navigacijske mape. Mape se nakon preuzimanja spremaju na SD karticu ili memoriju telefona,  a  nakon preuzimanja, nije potrebna Internet konekcija.  Za preuzimanje mapa svakako preporučamo korištenje Wifi konekcije.

Mape su trodimenzionalne s uključenim raznim 3D znamenitostima. Što se tiče pokrivenosti za Hrvatsku, tu ova aplikacija ipak nije na nivou kao što ima Copilot Live ili iGO My way.

Sučelje

Sygic GPS navigacija ima možda i najbolji izbornik za odabir destinacije među mobilnim GPS navigacijskim aplikacijama. Odabir destinacije ili neke od točke interesa se brzo ispisuje na zaslonu. Nakon odabira destinacije, na zaslonu se prikazuju turn-by-turn upute prema odredištu.  Sygic GPS navigacija također ima zvučne obavijesti na raznim jezicima, među kojima je i hrvatski.  Prikaz na zaslonu se rotira zavisno o položaju mobitela, a Sygic podržava i multitouch.

Sygic GPS navigacija za Android i iOS uređaje 2

Ostale značajke

Aplikacija ima i druge brojne mogućnosti poput Google lokalnog pretraživanja, obavijesti o stanju u prometu, odabira više ruti do destinacije, upozorenja gdje su kamere za kontrolu brzine, kompasa i raznih drugih opcija.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here