NAVIGON Europe sučelje

S NAVIGON Europe  GPS navigacijom vaš pametni telefon možete pretvoriti u potpuno funkcionalan navigacijski sustav, a ova navigacija je dostupna na Android i iPhone uređajima.

Dakle ako želite  samo povremenu  pomoć  na svojim putovanjima, Google Maps će taj posao obaviti besplatno, no ako Vam treba mnoštvo dodatnih funkcija i offline navigacija onda je Vam je potrebna “standalnone” aplikacija koja mape drži pohranjene uvijek u vašem mobilnom uređaju. Karte Europe zauzimaju trenutno oko 2 GB i za preuzimanje istih poželjno je imati WiFi konekciju.

Na glavnom ekranu odabirete da li želite naći odredište putem adrese ili nekog interesa. Također  vrlo lako možete pretraživati po karti. Displej aplikacije  se okreće zavisno kako se postavi uređaj, tako da možete vaš mobilni uređaj postaviti na mjesto koje vam odgovara.

Kao i sve slične aplikacije poput Copilota ili Sygica i ova navigacija nudi opciju tzv. “pedestrian mode” za pješake, a u ovom modu aplikacija pokazuje i kompas.

Aplikacija nudi i Widget za pristup nedavnim lokacijama, podršku za Bluetooth, provjeru stanja na cestama, postavljanje ograničenja brzine, 2d ili 3d opciju prikazivanja, kao i brojne druge opcije. NAVIGON Europe koristi NAVTEQ karte, koje se redovito ažuriraju.

Get it on Google Playavailable on the app store

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here