Waze navigacija

Waze je besplatna cestovna mobilna navigacija, a glavna razlika u odnosu na ostale navigacijske aplikacije, je fokusiranje na razmjenu podataka u stvarnom vremenu među samim korisnicima aplikacije.

Trenutno Waze mogu korisiti svi koji posjeduju Android, iPhone, Windows Mobile, Symbian i BlackBerry OS uređaje.

Samo sučelje je tipično za aplikaciju ove vrste, mape se mogu pregledavati u 2D i 3D pregledu, uz informacije o stanju u prometu s ikonama koje označavaju nesreće, policijske kontrole i ostale  korisnike.

Naravno, točnost i ažuriranje podataka ovisi o broju korisnika aplikacije u određenom području, a čak i same navigacijske mape uređuju sami korisnici. U aplikaciju su integrirane i glasovne obavijesti, kako bi se vozači maksimalno usredotočili na samu vožnju, a ne na mobilni uređaj.

Dakle, aplikacija se može koristiti čak i ako znate put do vašeg odredišta, jer vam drugi korisnici javljaju stanje u prometu. Hrvatska Waze zajednica trenutno nije velika, no nadamo se da će se u budućnosti i to promijeniti.

Dostupna na usluzi Google Playavailable on the app store

4 Komentara

  1. Od strane Hrvatske zajednice Waze korisnika zahvaljujemo Vam što ste bili tako ljubazni i recenzionirali ovu u svjetsku poznatu GPS aplikaciju i naše web stranice.
    Zahvaljujući Vašoj recenziji u nadi smo da će još koji novi korisnik prepoznati potencijal i poćeti ju koristiti jer kako ste i Vi sami napisali što ju više korisnika koriste to je ona preciznija i korisnija.

    Pozdrav.

    Hrvatske zajednice Waze korisnika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here