Sony Xperia Logo

Sony Xperia Z3 bi mogla izaći već tijekom kolovoza, barem tako tvrdi popularni portal Trusted Reviews.
Za razliku od ostalih proizvođača koji svoje premium telefone lansiraju jednom godišnje, Sony je odlučio smanjiti taj interval na 6 mjeseci. Xperia Z2 je tako predstavljena u veljači ove godine, Xperia Z1 predstavljena u kolovozu prošle godine, a originalni Z model je predstavljen u veljači iste godine.

Sony Xperia Z3 – Specifikacije

GospelHerald donosi još nekoliko detalja vezanih za Sony Xperiju Z3. Prema njihovim navodima mnogi vlasnici prijašnjih modela iz Z serije su se žalili na velike obrube poviše i ispod zaslona, tako da bi ovaj uređaj mogao imati 5.3 inčni zaslon QHD rezolucije 2550 x 1440 px. Ono oko čega se svi slažu je da Xperia Z3 dolazi s trenutno aktualnim Android 4.4 KitKat operativnim sustavom. Z3 će naslijediti dizajn svog prethodnika, no pretpostavlja se da će biti znatno tanji – svega 7 mm.

Prema trenutno neslužbenim informacijama ovaj smartphone bi trebao imati četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 805 procesor na 2.7 GHz. Dakle procesor bi trebao biti u rangu LG G3, Samsung Galaxy S5 i HTC-ovog One M8. Kapacitet radne memorije bi trebao biti nepromijenjen u odnosu na prethodnu generaciju, dakle Xperia Z3 bi trebala imati 3 GB RAM-a, kao i 20.7 MP kameru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here