Snapseed start screen

Snapseed je Googleova aplikacija za uređivanje slika koju je za ovog tehnološkog giganta razvio Nik Software.

Snapseed je u početku bio dostupan samo na iOS uređajima i desktopu, a već neko vrijeme dostupan je i u Google Play trgovini za Android uređaje. Inače, aplikacija je integrirana i u Google + društvenu mrežu gdje omogućava automatsko poboljšavanje fotografija.

Snapseed – Opcije i foto efekti

Aplikaciju za Android možete preuzeti iz Google Playa na svoj mobitel ili tablet i s njom doraditi svoje slike. Ukoliko se ne želite zamarati s naprednim opcijama, s Tune image opcijom možete odabrati da aplikacija automatski poboljša sliku podešavanjem svjetline, zasićenja i kontrasta.

Kome to nije dovoljno Snapseed 2.0 sadrži i nekoliko naprednih opcija – Details za izoštravanje, Crop alat za izrezivanje dijele fotografije, Rotate opcija za rotiranje slike, Transform opcija za podešavanje perspektive, Brush alat za dodavanje efekata na određeni dio fotografije i Spot repair za uklanjanje prašine i ostalih nepravilnosti s slike.

Screenshot snapseed

Osim ovih značajki, kao i još neke mobilne aplikacije poput Instagrama ili Pixlr Express i ova ima mogućnost dodavanja raznih foto filtra poput Lens Blura koji zamućuje pozadinu slike, Glamour Glowa koji dodaje sjaj dijelu slike, HDR efekata, Vintage efekta kao i razne druge filtre poput onoga za dodavanje okvira.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here