Samsung S Health sučelje aplikacije

Popularna aplikacija S Health koja je do sada podržavala samo Samsungove uređaje se od sada može preuzeti iz Google Play trgovine i na ostalim uređajima.

Dakle, više nije potrebno imati Samsungov smartphone ili tablet kako bi mogli koristiti ovu aplikaciju, već je kompatibilna s Android 4.4 i novijim uređajima.

Prema anketama upravo je S Health najpopularnija aplikacija među vlasnicima Samsungovih mobilnih uređaja, a namijenjena je svima koji se bave raznim sportskim aktivnostima. Putem ove aplikacije možete pratiti aktivnosti poput hodanja ili trčanja i pratiti prijeđeni put, napraviti vlastite trenažne programe kao i dobiti savjet kako ostati u dobroj formi.

S Health može pratiti otkucaje srca, brojati korake, pratiti potrošnju kalorija ili pratiti količinu UV zračenja. Naravno za korištenje nekih od navedenih značajki potrebno je da uređaj koji posjedujete je opremljen s odgovarajućim senzorima.

Osim vlasnika ne-Samsungovih uređaja i vlasnici Samsungovih uređaja će biti zadovoljni što je aplikacija pronašla svoj put do Google Play trgovine, jer na ovaj način lakše doći do najnovije verzije S Health-a.

Ukoliko i sami volite sportske aktivnosti preporučujemo vam da kao alternativu ovoj aplikaciji pogledate RunKeeper i My Tracks, dvije aplikacije koje također služe za mjerenje rezultata u sportskim aktivnostima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here