Srebrni, Sivi i Crni LG G6

Aktualna LG-eva perjanica G6 bi uskoro trebala dobiti još jednog brata. Nakon predstavljanja veće varijante LG G6+, stiže nam i manji model pod nazivom Q6.

I dok G6+ nije ništa veći već originalnog modela, već ima više radne memorije (6 GB) i veći prostor za pohranu (128) GB, LG Q6 će se nešto više razlikovati od originala.

Evan Blass tvrdi da Q6 ima također omjer stranica zaslona 2:1, ali i nešto manje radne memorije – 3 GB. Za razliku od originala ovaj telefon stiže s jednom 13 MP kamerom, a ne dvije. Sigurno je da se radi o jeftinijem smartfonu, no koliko točno jeftinijem trenutno nije poznato.

Neki mediji tvrde da bi ovo mogao biti prvi LG telefon iz Q serije, u kojoj bi u godinama pred nama trebali izaći i još neki modeli.

Nažalost, zasada nema nikakvih informacija o ostalim karakteristikama. LG je i prijašnjih godina izbacio slabije verzije svojih flagshipa, pa je tako prije par godina izašao LG G2 mini, kao i LG G4c, a prošle godine LG G5 SE.

Uskoro i LG V30 s OLED zaslonom

Ukoliko vam ovaj telefon i nije pretjerano interesantan, za koji mjesec bi trebao biti predstavljen i LG V30 s OLED zaslonom. Prema posljednjim informacijama V30 neće naslijediti trend dodatnog zaslona kojeg su uveli V10 i V20.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here