LG G6 plus mobitel

LG je predstavio i jaču verziju svoje perjanice LG G6, koju naziva LG G6+. Za razliku Samsung Galaxy S8+ i Huawei P10 Plus, kod ovog telefona oznaka „plus“ ne označava veći ekran, kao što bi mnogi pomislili, već samo nešto jači hardver, točnije više memorije.

Razlika od osnovnog modela je što ovaj ima 2 GB radne memorije više, dakle 6 GB ukupno, ali i duplo više prostora za spremanje slika, videa i ostalih datoteka, odnosno 128 GB.

LG G6+ ima 6 GB radne memorije i 128 GB prostora za pohranu podataka

Sve ostale specifikacije su iste, unutra je i dalje lanjski Snapdragon 821 čip, isti 5.7“ inčni FullVision ekran u QHD+ rezoluciji, omjera stranica 18:9, dvije kamere na leđima s 13 MP senzorom i baterija kapaciteta 3300 mAh.

Novi LG G6+, baš kao i osnovni G6 namijenjen američkom tržištu, podržava i bežično punjenje, značajku koji osnovni model namijenjen za naše tržište nažalost nema.

Novina je što će se ovaj smartfon prodavati u još dvije boje – plavoj (Optical Marine Blue) i zlatnoj (Optical Terra Gold). LG će, kao i uvijek, G6+ prodavati prvo u matičnoj državi Južnoj Koreji, a potom i na ostalim svjetskim tržištima. Službena cijena nije potvrđena, no šuška se da bi ovaj model trebao biti skuplji za 100-njak US $.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here