LG G2

LG je ranije ovog tjedna kako će LG G2 mini  krenuti u prodaju od danas (31.3.), no nije bilo informacija o cijeni uređaja.

Od danas je u nekoliko europskih Internet trgovina (Fudzilla, njemački Amazon) ponuđena opcija predbilježbe za ovaj uređaj po cijeni od 350 € (oko 2650 kn), što je malo više od očekivane cijene s obzirom na specifikacije uređaja.

LG G2 mini specifikacije uređaja

Europska verzija LG G2 minija ima 4.7 inčni kapacitivni dodirni zaslon rezolucije 540 x 960 px. Kao i na većem bratu, radi se o  IPS LCD zaslonu.

Unutar kućišta nalazi se Qualcomm Snapdragon MSM8926 procesor s četiri jezgre radnog takta od 1.2GHz, kao i Adreno 305 grafički čip. S memorijske strane LG G2 mini je opremljen s 1 GB radne memorije i 8 GB interne memorije.

S stražnje strane nalazi se  8 MP kamera koja može snimati i video zapise kvalitete 1080p, dok se s prednje strane nalazi i 1.3 MP za upućivanje video poziva.  Ova verzija uređaja će biti opremljena i s LTE povezivosti.

Imajte na umu da navedene specifikacije vrijede za europsku verziju, jer na ostalim svjetskim tržištima ovaj pametni telefon će imati nešto drukčije specifikacije – dual-sim verziju, 13 MP kameru, Nvidia Tegra 4i chipset s quad-core procesor na 1,7 Ghz.

Kada G2 mini stiže na domaće tržište trenutno nije poznato.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here