LG Joy je trenutno među najpovoljnijim pametnim telefonima ovog proizvođača, a predstavljen je početkom ove godine zajedno s još modelima LG Magna, LG Spirit i LG Leon.

Joy je po tehničkim specifikacijama najslabiji smartphone među navedenima, i radi se o uređaju iz donje klase Androida namijenjenom manje zahtjevnim korisnicima. Zanimljivost kod svih ovih modela je da dolaze u dvije varijante 3G i LTE.

LG Joy  tehničke specifikacije

U kućište dimenzija 122.7 x 64 x 11.9 mm smješten je Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 čip s dual-core procesorom na 1.2 GHz i 512 MB radne memorije.

Interna memorije ima kapacitet od 4 GB, no od toga 3 GB zauzima operativni sustav i instalirane aplikacije. Naravno, s obzirom na ovu činjenicu LG Joy ima podršku za microSD kartice na koju ćete biti prisiljeni pohranjivati svoje slike i glazbu.

4 inčni zaslon ima rezoluciju 480 x 800 px (233 ppi). Jedan od glavnih nedostataka ovog smartphonea je to što nema prednju kameru, dok se s stražnje strane nalazi 5 MP kamera.

Kao i većina uređaja u ovom segmentu i Joy dolazi s Android 4.4 KitKat operativnim sustavom, a za povezivanje tu su USB, Bluetooth i  Wi-Fi konekcije.

LG Joy s premium modelima ovog proizvođača LG G3 i G Flex 2 dijeli Touch & Shoot značajku za fotografiranje pritiskom na bilo koji dio zaslona, kao i KNOCK Code zaključavanje uzorkom.

Cijena i alternative

Kod naših mobilnih operatera cijena je vrlo povoljna – svega 600-njak kuna, koliko je potrebno izdvojiti za uređaj bez pretplate. Kao alternativu možete pogledati modele – Samsung Galaxy Young 2, Huawei Ascend Y530 ili Samsung Galaxy Pocket 2.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here