Samsung Galaxy Pocket 2 bijela verzija

Samsung Galaxy Pocket 2 jedan od najjeftinijih Android smartphona koji se danas mogu naći u prodaji, a po svojim karakteristikama spada u najslabije uređaje. Ipak, zbog svoje cijene, Galaxy Pocket 2 bi mogao poslužiti malo zahtjevnim korisnicima ili kao zamjenski mobitel.

Samsung Galaxy Pocket 2 – Hardware

U kućištu dimenzija 109.9 x 60.8 x 11.7 mm smješten je slabašni 1 GHz procesor i 512 mb radne memorije. Za pohranu podataka vlasnici imaju na raspolaganju 4 GB interne memorije i do 32 GB na SD kartici. Otraga je smještena 2 MP kamera koja, osim fotografija, može snimati i manje kvalitetne video zapise. Nažalost, ova kamera nema LED osvjetljenje, pa je fotografiranje i snimanje u noćnim uvjetima nemoguće. Napominjemo, da Samsung Galaxy Pocket nema prednju kameru.

Dijagonala zaslona je 3.3 inča, rezolucije 240 x 320 px, s prikazom od samo 256 boja. Baterija ima kapacitet 1200 mAh i može potrajati do 5 sati razgovora. Od konekcija tu su  3G, Wi-Fi i Bluetoth, no nismo ni očekivali naprednije konekcije poput 4G LTE podrške ili NFC-a na uređaju ovog cjenovnog ranga. Za sve one koji vole slušati radio, tu je i radio FM prijemnik. Od boja moguće je odabrati bijelu i crnu varijantu telefona.

Software, cijena i alternative

Što se tiče softwarea Galaxy Pocket 2 dolazi s Android 4.4.2 KitKat operativnim sustavom s minimalističkim Samsungovim sučeljem.

Cijena Galaxy Pocketa 2 je ispod 500 kn, što ga čini jednim od najjeftinijih Androida. Kao alternativu ovom pametnom telefonu možete pogledati Alcatelove modele POP C1 i POP C3, kao i Samsungov stariji model Galaxy Young ili njegovog nasljednika Galaxy Young 2.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here