Essential Phone dizajn

Andy Rubin jedan od suosnivača Androida lani je predstavio svoj Essential Phone čiji je izlazak kasnio mjesecima.

Nažalost pod Andy Rubina i društvo Essential Phone je u proteklih 6 mjeseci od izlaska prodan u skromnih 88 000 primjeraka. Po specifikacijama ovaj uređaj nije loš, no očito se rijetki mogu boriti s Appleom i Samsungom.

U ovih pola godine cijena telefona je u nekoliko navrata snižavana, u početku se prodavao za 699 US $ + takse, a sada mu je cijena čak 200 US $ manja, dakle u rangu Androida srednje klase poput Galaxy A8 ili Mate 10 Lite.

Uređaj je napravljen od premium materijala u kombinaciji stakala i keramike. I dok su vlasnici uglavnom bili oduševljeni kvalitetom izrade, mnogi su bili razočarani njegovom kamerom koja nije bila u rangu s ostalim perjanicama. Mnogi korisnici u javili da i ekran nije previše responzivan i slabo reagira na dodire.

Essential Phone se po specifikacijama može nositi s najboljim Androidima – Galaxyijem S8, Google Pixel 2 ili Mate 10 Pro. Ima 5.7“  LTPS IPS LCD QHD zaslon, 4 GB RAM-a,  Qualcomm Snapdragon 835 i čak 128 GB prostora za pohranu podatka. Otraga se nalaze dvije 13 MP kamere – jedna obična, druga monokromatska, a naprijed 8MP kamera, a tu su još i skener otiska prsta, USB tip C utor i 3040 mAh baterija.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here