LG G6

LG je nedavno najavio kako odustaju od godišnjeg lansiranja novih flagship telefona, no to ne znači da tvrtka neće nastaviti izbacivati nove uređaje.

Proteklih nekoliko godina LG G serija izlazila je istovremeno s Galaxy S serijom i to se pokazao kao svojevrsni promašaj jer marketinški LG se ne može boriti s Samsungom. Ruku na srce Galaxy S telefoni su bili za koplje iznad LG-evih, a najbolji primjer tomu je LG G5 koji se s svojim modularnim dizajnom pokazao kao potpuni promašaj. Mnogi se slažu da je zadnji model iz G serije koji je bio konkurentan LG G2.

LG sada ima i V seriju, no V30 je stigao na naše tržište gotovo 6 mjeseci nakon službenog predstavljanja, a to je u svijetu pametnih telefona cijela vječnost, dok V20 nije bio ni dostupan na europskom tržištu. Zašto se tvrtka odlučila na ovakve poteze ostaje pitanje.

Kako sada stvari stoje, LG neće na MWC 2018 predstaviti novu perjanicu u G7, nego će nasljednik LG G6 doći tek u lipnju. Šuška se da se neće ni nositi naziv G7 već će imati drukčije ime. Ovog tjedna stigle su informacije o novom modelu kodnog naziva „Judy“ s 6.1“ 18:9 Full Vision ekranom. Novi telefon trebao bi imati MLCD+ panel koji je znatno svjetliji od klasičnih LCD panela (800 nit), uz uštedu energije od 35%.

Ostale specifikacije još neimenovane LG-eve perjanice uključuju Qualcomm Snapdragon 845 čip, 4 GB RAM-a, dvostruku stražnju kameru, podršku za bežično punjenje, stereo zvučnike i 64 GB interne memorije.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here