LG Bello II dizajn

LG Bello II je nasljednik modela Bello koji je predstavljen ranije ove godine. Uređaj je namijenjen manje zahtjevnim korisnicima ili može poslužiti kao pomoćni smartphone.

U odnosu na prethodnu generaciju novi uređaj ne donosi neke veće novine, osim manjih izmjena u dizajnu hardware je gotovo isti kao i na originalu. Najveća promjena je što su tipka za paljenje i tipke za kontroliranje glasnoće prebačene s stražnjeg dijela na bok uređaja.

LG Bello II Specifikacije

LG Bello II također ima 5 inčni zaslon slabašne rezolucije 854×480 px. Unutra se nalazi Quad-core 1.3 GHz procesor, MediaTek MT6582 chipset i 1 GB radne memorije. Za pohranu podatka LG Bello 2 nudi svega 8 GB prostora, koji se može nadopuniti i microSD karticom, navodi GSM Arena.

Glavna (stražnja) kamera ima 8 megapikselni senzor s LED osvjetljenjem. Prednja kamera je dosta bolje nego kod prethodnika i ima 5 megapikselni senzor tako da može poslužiti za snimanje solidnih selfija. Baterija ima kapacitet od 2540 mAh, a dimenzije su 40.8 x 71.6 x 9.6 mm. Stražnji poklopac se može skinuti tako da se baterija može i zamijeniti ukoliko je potrebno.

Software

Bello 2 dolazi s najnovijim Android 5.1.1 Lollipopom i LG UX sučeljem koje je „posuđeno“ s aktualnog flagshipa LG G4, a tu su i foto aplikacije Gesture Shot i Selfie Flash.

Osim single-SIM verzije, na nekim tržištima će biti dostupna i dual-SIM verzija, a što se tiče boja kupci će moći odabrati između bijele, zlatne i crne varijante.

LG Bello II cijena i raspoloživost

Za pretpostaviti je da bi cijena mogla biti identična onoj po kojoj se prodaje prethodnik, dakle oko 1000 kuna u slobodnoj prodaji. Bello II kreće ovih dana u Latinskoj i Južnoj Americi, a Europu bi trebao stići ubrzo nakon toga.

ZaslonIPS LCD 5.0" 480 x 854 px
Dimenzije140.8 x 71.6 x 9.6 mm
Težina155 g
Kamera (stražnja)8 MP
Kamera (prednja)5 MP
Operativni sustavAndroid 5.1.1
ChipsetMediaTek MT6582
CPUQuad-core 1.3 GHz Cortex-A7
RAM1 GB
Interna memorija8 GB + microSD do 32 GB
BaterijaLi-Ion 2540 izmjenjiva

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here