HTC Logo

U ovo doba godine već standardno stižu glasine i informacije o raznim flagship pametnim telefonima koji bi trebali doći u idućoj godini. Nakon prvih specifikacija o Sony Xperia Z4, na red je došao i tajvanski HTC i njihov nadolazeći model HTC One M9, koji bi trebao biti jedan od najboljih pametnih telefona u 2015.

HTC One serija započeta je prošle godine s modelom One M7, dok je ove godine izašao nasljednik M8. Prema ovim informacijama, HTC One M9 bi trebao imati Qualcomm Snapdragon 805 procesor i 3 GB radne memorije. Zaslon bi trebao imati dijagonalu od 5.5 inča i QHD rezoluciju 2560 x 1440 px. Od ostalih značajki tu su prednji stereo zvučnici, koji su postali zaštitni znak HTC-a, a tvrtka je odustala izgleda od Ultra pixel tehnologije, koju bi trebala zamijeniti 16 MP kamera s optičkom stabilizacijom.

HTC One M9 bi trebao imati bateriju kapaciteta 3,500 mA, a pretpostavlja se da bi mogla i izaći i „Prime“ verzija uređaja. Ovogodišnja Prime verzija je stigla kao zamjena za HTC One Max phablet, s još većom dijagonalom zaslona.

Pretpostavlja se da bi One M9 trebao biti predstavljen uoči Mobile World Congressa koji je zakazan za početak ožujka 2015 u Barceloni, dok bi prodaja trebala krenuti uskoro nakon toga.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here