Gmail blokiranje pošiljatelja

Gmail će uskoro dobiti dvije nove značajke koje bi trebale pomoći korisnicima da dobivaju što manje neželjene pošte. Promjene su već uvedene u web sučelje Gmaila, a uskoro bi i mobilne aplikacije trebali dobiti nove značajke.

Prva značajka je mogućnost blokiranja  e-mailova koji dolaze od određenog pošiljatelja. U izborniku se pojavljuje opcija „Blokiranje pošiljatelja“ i primljeni e-mailovi od tog pošiljatelja se onda automatski prosljeđuju u neželjenu poštu.

Osim ove značajke, na Android stiže i opcija otkazivanja pretplate odnosno Unsubscribe u izbornik u aplikaciji. Na ovaj način je omogućeno korisnicima da automatski otkažu pretplatu na newslettere i slične ponude koji dolaze na njihov mail direktno iz aplikacije, bez potrebe da u e-mailu tražite opciju otkazivanja pretplata, objavio je Google na Gmail blogu.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here