Google Gboard

U svibnju ove godine Google je izbacio novu tipkovnicu za iOS pod nazivom Gboard. Vlasnici Android uređaja su sve do sada bili zakinuti za ovu aplikaciju, no došlo je vrijeme za promjenu jer će GBoard zamijeniti dosadašnju Google tipkovnicu.

Dakle, GBoard je u biti Google tipkovnica 6 i donosi i donosi sve značajke koje smo upoznali i na iOS verziji aplikacije. Kako bi olakšali pretraživanje aplikaciji ima G button koji se može i isključiti. Ukoliko ova opcija nije aktivirana moguće je koristiti Pop-out alatnu traku putem koje možete pristupiti pretrazi, postavkama tipkovnice, odabrati temu ili prebaciti se u način rada s jednom rukom.

Tko želi može uključiti dodatni red na tipkovnici s brojevima, a za razliku od Google Tipkovnice, GBoard može istovremeno koristiti do tri jezika bez potrebe za prebacivanjem s jednog na drugi. Gbord podržava unos putem gesti, koji se sada zove Glide, aplikacija podržava pretraživanje emojia koji su ujedno i malo redizajnirani.

Google GBoard je dostupan za Android 4.2 i novije uređaje, no još nije dostupan svima u Google Play trgovini. Ukoliko želite na Apkmirroru preuzeti .APK datoteku i instalirati aplikaciju u vaš uređaj, no ona će zamjeniti Google tipkovnicu ukoliko je već koristite. Ostali neka se strpe još koji dan dok aplikacija ne dođe u Google Play.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here