Facebook boja pozadine objave

Facebook svako malo uvodi nekakve novotarije u svoje mobilne aplikacije. Do sada ste mogli putem Facebook aplikacije objaviti tekstualne objave, umetnuti sliku, video, obradovati svoje prijatelje nekim animiranim gifom ili pokrenuti video prijenos uživo. Međutim niste imali mogućnost promjene zadanog fonta, njegove veličine, boje i boje pozadine.

Upravo ovo zadnje će sada biti omogućeno, jer Facebook uvodi mogućnost odabira boje pozadine za tekstualne objave kako bi objava bila uočljivija. Osim običnih jednobojnih pozadina korisnici će moći odabrati i prijelaze boja za pozadinu svojih objava.

Ova novotarija će biti dostupna samo za objave na ovoj društvenoj mreži, dakle ukoliko dijelite sliku ili video nećete moći koristiti ovu opciju.

Ipak, šarene objave će biti dostupne za sada samo na Facebook za Android aplikaciji i trenutno nema informacija kada bi se ova značajka trebala proširiti i na ostale platforme. Što se tiče Androida, uskoro bi svi korisnici koji koriste ovu aplikaciju trebali dobiti nadogradnju koja će omogućiti odabir boje pozadine u objavama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here