Dropbox Carousel i Mailbox logotip aplikacije

Dropbox je na svom blogu najavio kako će slijedeće godine ukinuti dvije svoje aplikacije Carousel i Mailbox. Mailbox je email aplikacija koju je tvrtka kupila još prije dvije godine, dok je Carousel aplikacija za dijeljenje fotografija.

Ni jedna aplikacija očito nije privukla veliki broj korisnika, pa ih je Dropbox odlučio ukinuti i to Mailbox 26. veljače iduće godine, dok će Carousel biti ukinut oko mjesec dana kasnije, točnije 31. ožujka.

Korisnici i jedne i druge aplikacija su već danas primili obavijesti putem emaila o ovome. Ako ste koristili Carousel ova vijest i ne bi vas trebala pretjerano uznemiriti s obzirom da će se većina značajki prebaciti u originalnu Dropbox mobilnu aplikaciju.

S druge strane korisnici Mailboxa morati će koristiti neku drugu aplikaciju za ovu namjenu, poput Google Inboxa koji na isti sličan način slaže primljene e-mailove.

Od uvođenja ovih dviju aplikacija niti jedna niti druga nisu dobili neka značajnija ažuriranja, s toga i ne čudi ukidanje aplikacija. Jučer su izašle nove verzije aplikacija kako bi  korisnicima bilo omogućeno da naprave backup svojih podataka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here